Over Willems Bouwbedrijf

Over Willems Bouwbedrijf

Willems; Groot in Bouwen

Bouwen is meer dan het realiseren van gebouwen. Het is de gedachte erachter die telt en die de kroon op ons werk zet. Bij bouwbedrijf Willems maken we ons al meer dan 120 jaar lang sterk voor de vertaling van unieke en vernieuwende ideeën naar bouwkundige daden op het gebied van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Waarbij u kunt bouwen en vertrouwen op een hoge betrokkenheid, goede prijs-kwaliteit verhouding en een optimale tijds- en kostenbewaking. Of het nu gaat om appartementen- en zorgcomplexen, distributiecentra, kantoor- en bedrijfspanden variërend van 500 tot 45.000 m²; bij Willems zijn we er groot mee geworden!    

Over Willems Bouwbedrijf

Eén grote familie, sinds 1898

Bouwen met respect voor mens en milieu: dat is Willems Bouwbedrijf ten voeten uit, al sinds de oprichting in 1898. En daar zijn we enorm trots op! Al vele generaties lang - inmiddels staat de vierde generatie Willems aan het roer -, timmeren we samen met onze ruim zestig loyale professionals aan de weg met het vertalen van unieke en innovatieve ideeën naar bouwkundige daden op het vlak van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Venlo en Düsseldorf (D). Het feit dat we ons altijd zijn blijven aanpassen aan datgene waar de markt behoefte aan heeft, is daarbij misschien wel ons sterkste punt. 

Over Willems Bouwbedrijf

Familiebedrijf

Ondanks de enorme groei en de toegenomen professionaliteit in de afgelopen decennia is en blijft Willems Bouwbedrijf een warm familiebedrijf in hart en nieren. Ben je eenmaal lid van de ‘familie’, dan blijf je ook lid van de ‘familie’! Dat merk je aan de wijze waarop we met elkaar en met onze relaties en klanten omgaan. Een platte organisatiestructuur, een persoonlijke benadering met korte lijnen, maximale betrokkenheid en snel in staat zijn om beslissingen te nemen staan centraal.

 

 

 

Over Willems Bouwbedrijf

Klantgericht

Onze klanten zijn de fundering waarop ons bedrijf is gebouwd. We streven dan ook altijd naar langdurige samenwerkingen en co-creatie met onze klanten, waarbij meedenken met de klant en gebruiker en ontzorging van de klant een belangrijke rol spelen. Onze eigen engineering- en uitvoeringsteams maken het mogelijk dat we gedurende het gehele bouwtraject in staat zijn slimme oplossingen aan te dragen en risico’s voor de klant te minimaliseren, altijd op basis van de klantwens. 

Over Willems Bouwbedrijf

Krachtige combinatie

Willems is al jarenlang actief als Willems Industriebau GmbH in de regio Nordrhein-Westfalen in Duitsland en daarom uitermate bekend met de Duitse normen en regels. Inmiddels weten we ook op de “Duitse” manier te bouwen en hebben we daarvoor onze vaste partners en partijen in Duitsland. Onze kracht is dat we die Duitse werkwijze combineren met de Nederlandse denkwijze. Een krachtige combinatie!

Over Willems Bouwbedrijf

Geschiedenis sinds 1898 

De basis voor wat vandaag de dag bekend staat als Willems Bouwbedrijf werd in 1898, of zelfs eerder al, gelegd met de oprichting van een timmerbedrijf door een van de Willems-voorvaderen. Die timmerwerken, destijds vooral nog gericht op Tegelen en Belfeld, werden vervolgens onder de vader van Joep Willems uitgebreid. In 1987 nam zoon Joep het roer over van zijn vader. Ons bedrijf groeide daarna gestaag uit tot een organisatie met zo’n zestig werknemers. Daarbij namen we afscheid van de particuliere woningbouw en richtten we ons exclusief op de bedrijfsbouw.

Lees meer

Over Willems Bouwbedrijf