Ralph Geurts en Frank Derks vormen nieuwe directie Willems Bouwbedrijf

Ralph Geurts en Frank Derks vormen nieuwe directie Willems Bouwbedrijf

Publicatiedatum: 02-02-2023

Per 1 januari 2023 kent Willems Bouwbedrijf een nieuwe directie. Algemeen Directeur Ralph Geurts en Directeur Bouwrealisatie Frank Derks hebben de leiding over het familiebedrijf overgenomen. “Willems blijft gewoon Willems.”

 

Ralph Geurts en Frank Derks nemen het stokje over van Joep Willems en Twan Dolders. In 2023 zal Twan Dolders nog enkele projecten afronden. Joep Willems behoort tot de vierde generatie van dit familiebedrijf en blijft  als adviseur aan het bedrijf verbonden.

 

DNA behouden

“Ik kijk ernaar uit om Willems Bouwbedrijf samen met Frank te gaan leiden”, zegt Ralph Geurts. “In maart 2020 leerde ik Willems kennen vanuit mijn rol als commercieel directeur. Toen werd mij al direct duidelijk hoe waardevol de cultuur van dit familiebedrijf is. We vinden het belangrijk dat dit DNA behouden blijft voor onze werknemers maar eveneens voor onze opdrachtgevers. Kortom: Willems blijft gewoon Willems.”

 

Als Directeur Bouwrealisatie heeft Frank Derks de leiding over de projecten in uitvoering bij het bouwbedrijf en bij bouwservice. “Vanaf juni 2021 ben ik opgenomen in de ‘Willems-familie’ en vanaf de eerste dag heb ik me hier thuis gevoeld. In het afgelopen jaar heb ik de rol van Directeur Bouwrealisatie van Twan overgenomen. De hechte band die we hier met elkaar hebben en de wil om van elk project een succes te maken geeft mij een trots gevoel. Het is prachtig om te zien dat we door gezamenlijke inzet en inspanning mooie projecten kunnen realiseren.”   

 

Blik op de toekomst

Willems Bouwbedrijf gaat de toekomst vol vertrouwen tegemoet en blijft haar huidige strategie volgen. Aanvullend hierop gaat Willems haar unieke zorgconcept Domi Curae verder uitrollen in de markt. Het eerste project met Domi Curae is reeds opgeleverd en de volgende projecten zijn in voorbereiding. Neem contact op met Ralph Geurts voor meer informatie over Domi Curae of bel 077-3261160 om kennis te maken met Ralph of Frank.