Groot in Bouwen:

Groot in Bouwen: Werken

Een kantoorgebouw, bedrijfspand of distributiecentrum is een plek waar wordt gewerkt door en mét mensen. Mensen werken het best als hun werkomgeving functioneel, praktisch én inspirerend is. Bij Willems hebben we het realiseren ván en het renoveren tót een prettige en optimale werkplek voor iedereen hoog in het vaandel staan. Het ontzorgen van de klant staat daarbij voorop, waarbij ook turn-key opleveren van uw project tot de mogelijkheden behoort. Een groot of klein bedrijfs- of kantoorgebouw, bij Willems zijn we er groot mee geworden! 

Onze projecten:

Kantoren

U bent als productiebedrijf, dienstverlener of overheid toe aan een nieuw kantoorgebouw? Vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering staat Willems paraat voor u en begeleiden wij u met onze kennis, expertise en ervaring. Omdat het ene kantoorgebouw niet het andere is, realiseren wij kantoorgebouwen die optimaal zijn afgestemd op de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Met extra aandacht voor zaken als functionaliteit, beheer en gebruiksklimaat, onderdelen die moeten voldoen aan steeds complexer wordende eisen.

Groot in Bouwen:

Bedrijfsgebouwen

Ook het realiseren van bedrijfshallen en andersoortige bedrijfspanden behoort tot onze specialiteiten, of ze nu bedoeld zijn voor de logistiek, opslag, productie, industrie, food of agri. Wij bieden u totaaloplossingen, van ontwerp tot aan oplevering. Samen met u bepalen we de best passende, meest betaalbare, meest praktische én meest duurzame oplossing.

Groot in Bouwen:

Distributiecentra

Bij het bouwen van een distributiecentrum komt veel kijken. Bij ons vindt u alle noodzakelijke disciplines voor de realisatie van een distributiecentrum onder één dak. Het resultaat is optimaal afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Daarbij letten we op essentiële factoren als de logistieke indeling, de hoeveelheid benodigde opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, Breaam certificering en subsidies. Maar ook op externe factoren, zoals de gestelde bouweisen, toegankelijkheid én (brand)veiligheid.  

Groot in Bouwen:

Winkels

Voor het bouwen van een winkelpand, winkelketen of retailpark ‘winkelt’ u het liefst bij Willems. Als geen ander hebben wij de kennis, expertise en ervaring in huis om maximaal aan te sluiten op het winkel- of retailconcept dat u in gedachten heeft. Gecombineerd met onze vakkundige interieurbouwspecialisten bieden wij u bovendien een totaaloplossing met oog voor detail. Voor ‘werk aan de winkel’ bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Groot in Bouwen:
Aanbouw bedrijfshal Transcarbo Hoensbroek

Aanbouw bedrijfshal Transcarbo Hoensbroek

In opdracht van Transcarbo zullen we binnenkort starten met de uitbreiding van de bestaande bedrijfsruimte aan de Handelstraat in Hoensbroek.