Groot in Bouwen:

Groot in Bouwen: Wonen

Een woning is vooral een thuis. Een eigen plek waar je je thuis, veilig en happy voelt. Met dat besef bouwen we bij Willems aan uw woning. Natuurlijk speelt ook duurzaamheid daarbij een rol. Zo realiseren we de woningen vandaag de dag onder de nieuwe BENG-eisen.

Transformaties

Steeds vaker zien we dat (leegstaande) gebouwen met een heel andere oorspronkelijke functie worden omgetoverd tot appartementen en woningen. Het is een uitstekende oplossing om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar woonruimte. Zo worden bijvoorbeeld voormalige kerken, schoolgebouwen, kantoorpanden en fabriekshallen omgebouwd tot woningen. Bij Willems zijn we inmiddels meer dan thuis in dit soort transformatieprojecten. Projecten die niet alleen om relevante kennis en knowhow vragen, maar zeker ook om visie.

Groot in Bouwen:

Zorgwoningen

Het tekort aan zorgwoningen neemt de komende jaren alleen maar toe in ons land. We zullen een enorme inhaalslag moeten maken om de mensen met een zorgbehoefte te kunnen huisvesten, want iedereen heeft recht op een goed onderkomen. De afgelopen jaren heeft Willems zich verdiept in deze markt en we hebben inmiddels meerdere projecten succesvol afgerond. Sinds 2020 hebben we ons eigen zorgconcept ‘Domi Curae’, waarmee we een relevante bijdrage willen leveren aan de realisatie van hoogwaardige en efficiënte zorgwoningen.

Groot in Bouwen:

Gestapelde woningbouw

De gestapelde woningbouw neemt toe in Nederland. Enerzijds door het ruimtegebrek, anderzijds door de groeiende vraag naar levensloopbestendige woningen. Gestapelde woningbouw (appartementencomplexen) vraagt om een specifieke expertise, anders dan die nodig is voor het realiseren van grondgebonden woningen. Wij beschikken ruimschoots over die benodigde expertise. Bij Willems willen we kwalitatief alleen maar verder de hoogte in en stapelen we succes op succes. Met ons als bouwpartner maakt u de juiste keuze!

Groot in Bouwen:
Ballast Nedam neemt Willems Bouwbedrijf B.V. over: één grote familie!

Ballast Nedam neemt Willems Bouwbedrijf B.V. over: één grote familie!

Ballast Nedam en Willems Bouwbedrijf B.V. hebben op dinsdag 9 November 2021 de koopovereenkomst getekend waarmee Ballast Nedam de aandelen in Willems Bouwbedrijf zal overnemen.