Turn-Key

Turn-Key

U wilt bij de nieuwbouw van uw project totaal worden ontzorgd? Laat dat maar aan Willems over, want ‘turn-key’ is voor ons gesneden koek.

U kunt de complete bouw aan ons overlaten. Zo regelen we voor u de voorbereiding van de bouw en het maken van een ontwerp. Ook zorgen we ervoor dat de geldende wet- en regelgeving en bestemmingsplannen maximaal worden nageleefd. Bovendien overleggen wij met de overheden op momenten dat dit nodig is. Van voorbereiding en ontwerp tot bouw en oplevering, bij turn-key projecten nemen wij u alles uit handen!

 

Quote: 

Giovanni Armino, partner Koenen en Co

Zelfs met tussenkomst van COVID-19, tijdens de laatste maanden, is dit project volgens strakke planning en binnen budget gerealiseerd. Deze realisatie is een gevolg van de adequate samenwerking met de medewerkers van Willems Bouwbedrijf. We kunnen dan ook zeggen dat de samenwerking naar onze volle tevredenheid is verlopen.

Door Willems werd vanaf het begin van het project actief meegedacht in het realiseren van kosten efficiënte oplossingen om zo het project binnen planning en budget te kunnen afronden.