Verbouwing Polo Ralph Lauren Designer Outlet Roermond

Verbouwing Polo Ralph Lauren Designer Outlet Roermond

Naam:
Verbouwing Polo Ralph Lauren en centrale toiletgroep
Opdrachtgever:
Designer Outlet Centre Roermond B.V.
Architect:
Kern architecten
Oplevering:
Eind 2021
Plaats:
Roermond
Omvang:
1.700 m2 G.O.

“De grootste Polo Ralph Lauren van Europa”

Het Designer Outlet Center in Roermond vond zijn oorsprong ruim 20 jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende outlet centers ter wereld.
Met de Polo Ralph Lauren als absolute blikvanger bij de hoofdtoegang tot het center en maar liefst 5 winkels verspreid over het terrein zijn zij het kloppend hart van het park.

Deze 5 winkels worden samengevoegd tot 1 grote winkel gelegen bij de hoofdtoegang tot het park. De winkel krijgt een oppervlakte van maar liefst 1400 m2, verdeeld over 2 bouwlagen. Hierbij heeft de Polo beschikking tot een storage van nog eens 885 m2.

Daarnaast wordt een openbare toiletgroep gerealiseerd van 320 m2 en een aparte winkelunit van 130 m2.

Het bestaande pand word volledig gestript. Wanden worden doorbroken om 1 open ruimte te creëren, vrij indeelbaar voor de Polo Ralph Lauren. Op de verdieping en aan de noordzijde van het gebouw wordt daarnaast uitgebreid door middel van een nieuwe staalconstructie, met sandwich wandbeplating en stalen dakbeplating. Een gedeelte wordt zelfs voorzien van HSB-wandelementen, voorzien van steenstrips om de uitstraling van het pand authentiek te houden. Alle gevels worden daarbij ook geschilderd in de kenmerkende kleuren van Polo Ralph Lauren.     

Buiten het gebouw wordt ook de bestrating onder handen genomen. 800 m2 sierbestrating wordt aangelegd om het winkelend publiek al vanuit de parkeerplaats naar de winkel toe te trekken.

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer weten over dit project

* verplichte velden